U mesecu smo Škorpije, najseksepilnijeg od 12 zodijačkih znakova

Žene Škorpioni su egzotične, privlačne, direktne, neustrašive, tvrdoglave. Krasi ih izvanredna intuicija i znaju da se izbore sa svakom preprekom u životu. Ove dame su samouverene, snalažljive i snažne. A postoje i neke stvari koje nije pametno reći im, barem ako ih želite da ih izbacite iz takta ili razljutite.

 Moj način je bolji

Škorpije imaju sposobnost da obave sve što je potrebno, ali na svoj način. I ne vole da se drugi petljaju u način kako će nešto uraditi. Oni su perfekcionisti, ali posebna vrsta perfekcionista. Bitno im je obaviti što je potrebno i bitno im je da to obave isključivo onako kako su oni zamislili bez sugestija sa strane.

Intimnost nije toliko bitna

Intimni odnosi Škorpija su jako bitni. Vide ih kao oblik umetnosti čiju vrednost se ne sme umanjivati. Potrebna im je u životu i pomoću nje izražavaju one emocije koje rečima ne mogu. Osim toga, intimni odnosi u njihov život donose zabavu bez koje ne mogu i ne žele.

Zašto trošiš vreme na osvetu?

Niko ne zamera kao Škorpije. Zato im je teško da zaborave ili oproste. Ako ste uradili nešto zbog čega vam Škorpija više ne veruje, učiniće sve da vam se osveti i u ovoj situaciji biće jako strpljiv. Čekaće koliko god je potrebno da uradi šta je zamislio.

 Mogu li da ti verujem?

Ako nešto ovako kažete Škorpiji, povredićete joj mu ponos, principe i čast. Škorpije su odane i zaštitnički nastrojene osobe kada su u pitanju oni do kojih im je stalo. Isto očekuju zauzvrat, a pitanje možete li im verovati smatraju promašenim i viškom.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#Horoskop

#znak

#Škorpija

#žene