Zanimljiv slučaj sa Pariske nedelje mode

U slučaju Pariske nedelje mode, etiketa koja je zaljubljenike u modu naterala na razgovor tokom vikenda bila je Loewe, koju trenutno vodi kreativni direktor Džonatan Anderson 😎, piše Magazin Novosti.rs.

Tridesetsedmogodišnji dizajner napravio je talase sa serijom cipela koje su predstavljale različite kičaste dizajne za prave potpetice. Na vrhu par lažnih boca laka za nokte nalazile su se sandale sa otvorenim prstima 😮. Druge alternativne štikle uključivale su roze i bele rođendanske sveće, zdrobljene crvene ruže i razbijena jaja 🤯. Da, kao u vrsti jaja koja pravite za doručak. Pravi koncept, zar ne?

IZVOR: TW / @LoeweOfficial

PUBLIKA ODUŠEVLJENA

Po običaju, ljudi su na Tviteru jasno izrazili svoje mišljenje o Loewe cipelama sa jajima. U nastavku pogledajte neke od najboljih reakcija na obuću spremnu za užinu 😂:

Hodanje po ljusci od jaja? Podignite ruku ako možete da se povežete. Oh, kako volim kad je moda doslovna.

IZVOR: TW / @antiplein

Sa ovim asortimanom apsurdnih štikli, šta ne voleti? Svaka peta je pravi pokretač razgovora. Stvari genija Način na koji njegov um funkcioniše: zaista ostavlja fanove u čudu.

IZVOR: TW / @papremagazine

Rođendanska sveća peta je još jedan okretač glave. Savršeno će se uklopiti sa elegantnim odelom za vaš izgled za sledeću rođendansku zabavu.

IZVOR: TW / @hopeondaydream

Autor: magazin.novosti.rs

#Džonatan Anderson

#Loewe

#MODA

#Pariska nedelja mode

#potpetice

#štikle