Najgora frizura za žene 😩

Retko koja žena će doći kod frizera sa željom da se ošiša na fudbalerku - jednu od najgorih frizura u istoriji koja se ponovo izgleda vraća u modu.

Visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi fudbalerka. Deluje kao da još samo Džo Egzotik i lik iz Simpsonovih nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama.

Reč je o frizuri koja je posebno bila popularna 80-ih godina prošlog veka, a kod nas se najviše povezuje s nemačkim fudbalerima koji su je rado nosili, pa odatle dolazi i njeno ime, piše Diva.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

IZVOR: IG / @mileycyrus

Kada je Rijana na društvenim mrežama objavila tizer za Savage x Fenty reviju, fanovima u prvih nekoliko sekundi nije promaknulo upravo to da pevačica nosi ultra-kratku fudbalerku. To nije prvi put da je odabrala ovu čudnu frizuru jer ju je nosila još davne 2013. godine.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

IZVOR: IG / @badgalriri

Još jedna žena koja se odlučila na fudbalerku je Kara Delevinj koja je posvetlila kosu i ošišala je u ultrakratki mulet za potrebe snimanja. Mnogi su pretpostavili da je reč o perici, ali bez obzira na to, manekenka je zasigurno tim odabirom nagovestila jedan od trendova koji će isprobati samo najodvažniji.

View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

IZVOR: IG / @caradelevingne

Autor: Redportal.rs

#fizure

#fudbalerka

#trend