Poznati lekar sa TikToka ponovo dao zanimljiv i pametan savet

Dobar deo nas (ako ne i svi 😋) obožavaju noćne aktivnosti 😄, do te mere da se retko misli o neželjenim posledicama, dok do njih (nažalost) ponekad ne dođe. Upravo zbog toga je nekad dobro poslušato savete stručnjaka, odnosno ljudi koji se razumeju u zdravlje.

Upravo jedan takav savet je ovih dana došao od poznatog lekara Karana Radžana (čije smo zanimljive savete i ranije prenosili 😊👇), koji je i inače postao globalno poznat zahvaljujući zdravstvenim savetima koje dali preko svog profila na mreži TikTok.

Ovoga puta dr Radžan fokusirao na rizike koje mogu nastati tokom uživanja sa voljenom osobom, a posebno je izdvojio opasnost od povreda ukoliko koristite pozu tzv. obrnute jahačice (reverse cowgirl).

- Nauka kaže da je ovo najopasnija poza u seksu, od koje nastaje preko 50% fraktura penisa. Ukoliko nastane i mala nekordinisanost između partnera, muški organ može biti skrhkan trtičnom kosti partnerke. Iako nemaju kosti, penisi se mogu polomiti - naglasio je dr Radžan, objašnjavajući ukratko kako do toga može da dođe.

Da budemo konkretni do kraja (da ne bude zabune pa da pričate posle da nismo rekli), to je poza u kojoj partner leži na leđima, dok partnerka sedi na njemu, ali mu je okrenuta leđima.

Šta da vam kažemo, budite oprezni, da posle ne bi bilo problema. 😊 I jauka. 😬

Video: tiktok.com/@dr.karanr

Autor: redportal.rs

#TikTok

#dr karan radžan

#najopasnija poza u seksu