Nisu bili sami

Godišnji odmor, konačno. Dogovarali smo se dugo gde ćemo letovati i odlučili smo se da u pitanju bude planina i da idemo vozom. Muž je putovao vozom još u detinjstvu i zaboravio je kako to izgleda, a ja nisam nikada putovala vozom, pa nam je ovo bio još veći doživljaj i izazov – započela je svoju priču tridesetogodišnja Britanka.

– Kupili smo karte za put, polako počeli sa pakovanjem i sremanjem. Došao je dan kad je trebalo da krenemo. Došli smo do železničke stanice, pronašli naš peron i ukrcali se. Imali smo mali kupe.

– Moj muž, obučen u široki šorts i majicu koja mu je ocrtavala nabildovane ruke, me je gledao i upijao pogledom jer sam bila u letnjoj haljini sive boje sa velikim dekolteom. Voz je krenuo i pred nama je bilo dugo putovanje od 10 sati.

Ona objašnjava da su odlučili da odigraju jednu partiju karata jer će tako uskratiti vreme.

– Dok sam delila karte, haljina mi se podigla, a moj muž je svoj pogled uperio u moj donji veš koji je bio i više nego privlačan. Zamolio me je da ustanem i da mu dodam sendvič iz torbe, a onda je počeo da me dodiruje i tada smo vodili ljubav u kupeu.

– U celom tom zanosu smo čuli vrata kako se otvaraju, ali nismo reagovali. Pogledala sam ka vratima u jednom trenutku i videla konduktera kako stoji na vratima, ali pokušava da se sakrije. Zapravo, on je sve vreme stajao tu i posmatrao mene i mog muža kako vodimo ljubav. Oboje smo ostali u šoku, a priznajem i da nas je bilo sramota – završila je svoju priču.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#seks

#voz