Niko kao ona...

Žena Škorpija ima sposobnost da vam oljušti dušu kad niko ne gleda. Iz tog razloga lako je postati zavistan od nje. Nateraće vas da poželite da pobegnete s njom, i upravo zbog toga ova fatalna žena ima reputaciju problematične. Takva žena u stanju je da bude opasna. Zbog nje će vaše misli podivljati i sve će vam privlačnije biti ideje i započinjanju nekog drugačijeg života, piše Cosmopolitan.hr.

U vezi s njom budite oprezni - ona je bomba. I pre nego učinite bilo šta drugačije, važno je uveriti se da ste vas dvoje na istoj stranici. Škorpijom upravlja planeta Mars, a zbog čega je zanimljiv način na koji pristupa životu. Ali problem s njenom energijom pod vladavinom Marsa je što se ona izražava kroz vode njene energije Škorpije. Mars voli stvari vruće i vatrene, ali uronjen u njene vode ne može se potpuno izraziti. To je čini tihom olujom. Pazite da je ne izazovete, jer je pitanje vremena kada će proključati.

Seks sa Škorpijom je u najmanju ruku romantičan. Oni imaju moć da vas nateraju da zaboravite na sve osim njih i potpuno vas proždreti. Škorpija je senzualna i osvaja vaš um svojim telom, a vaše srce rečima.

Ribe i Devica najbolji su partneri za Škorpije. Žena Škorpija provodi značajno vreme pokušavajući da shvati svet i ljude u njemu. Devica ima sposobnost da mirno i otvoreno sažme stvari i pomogne im da govore o svojim osećanjima. A ako Škorpija traži romantiku koja će ga inspirisati i dati im razloga za sanjarenje, Ribe će ponuditi upravo to. Njih dvoje će se izgubiti u mislima i naći će se u svetu mašte.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#Horoskop

#Škorpija

#žene