Provereno deluje 😎😏

Kako da učinite da se milioner zainteresuje za vas? Bilo da želite da se udate za milionera ili samo da nađete odličnog momka, saveti iz ovog teksta će vam pomoći:

Razumeti njihov svet

Morate da razumete da su milioneri veoma zauzeti. Imaju kompaniju koju vode, poslovna putovanja, dobrotvorne organizacije i hobije u kojima uživa. Poštujte njegovo vreme i budite organizovani prema svom. Milioneri su obično vrlo disciplinovani ljudi, a privlačiće ih žene čiji su životi podjednako dobro organizovani.

Dodajte vrednost njegovom životu

Oni u životu imaju dovoljno stresa. Potrudite se da vaša veza bude jedino mesto gde može pobeći od drame. Svetla tačka kojoj se raduje pri povratku kući. Neka vaše zajedničko vreme bude zabavno, opuštajuće i ono u čemu on najviše uživa.

Najbitnije je da se zapitate:

- Šta ja mogu da ponudim ovom čoveku što će mu poboljšati život?

Pošto su bogati imaju pristup svemu što žele, pa ćete vi hteti da otkrijete šta je to što možete dodati u njegov život, a da to niko drugi ne može. Ako ste pametna, brižna, privlačna žena, onda imate puno toga da mu ponudite. Jednom kada shvatite koje potrebe u njegovom životu možete samo vi da mu ispunite, postaćete nezamenljivi.

Slobodno mu recite NE

Bogatim muškarcima često ne smeju da kažu ne. Većina žena je nestrpljiva da ima seks sa milionerom već na prvom sastanku. Zato mu je privlačnija žena koja ga odbije. Budite jedina žena u njegovom životu koja je spremna da kaže "ne" i polako uspostavi fizičku vezu.

Neka veza prirodno napreduje

Možda najbitniji savet je da ne žurite! Nemojte na prvom sastanku da pričate o tome koliko dece želite niti o svojim finansijama (pogotovo ne o njegovim). Generalno potrudite se da ne pričate previše svoju životnu priču. Muškarci uopšte ne žele da vršite pritisak na njih da se obavežu na brak. Izbegavajte reči i postupke koji mogu da pokažu da ste očajni! Neka vaša veza bude zabavna dok se međusobno upoznajete kako biste oboje bili sigurni da ste do kraja svog života zaista pronašli pravog partnera.

Nemojte se udati zbog novca

Ako se ne udajete iz ljubavi, malo je verovatno da će vaša veza potrajati. Morate ga uveriti svojim rečima i postupcima da vam novac nije najvažniji. A ako vam je ipak bitan novac, onda treba da preispitate svoje motive.

Ako vas pozove na sastanak, znajte da jeste zainteresovan za vas. A još bolja vest za vas je da ćete ga sledeći ovih 5 saveta sigurno još više zainteresovati!

Autor: redportal.rs

#bogataš

#ljubav

#milioner

#novac

#ulov