Divne vesti, ali samo za neke 💌

Astrolozi ističu da će jesen i zima biti u atmosferi ljubavi i romantike, a 4 horoskopska znaka biće posebno srećni - moguće je da će do kraja 2021. godine pronaći srodnu dušu! 💘💞

LAV

Lavove očekuje izuzetno zanimljiv period u ljubavi, bez obzira da li traže svoju srodnu dušu ili su je već pronašli. Do kraja 2021. godine vaš privatni život će se nastaviti da se dinamično razvija.

U prošlosti ste imali razne uspone i padove u romantičnoj sferi, ali sada vas očekuju mir i harmonija.

Vaš neporecivi talent i sjajna kreativnost zadiviće i privući nove simpatije.

DEVICA

Mnoge Device će do kraja godine uživati u ljubavnim odnosima. Ova 4 meseca će jasno pokazati da su se svi dosadašnji napori isplatili.

Čak iako ste iskusili određene poteškoće, sada će radost i sreća zaceliti stare emotivne rane i dati vam priliku da dobijete nova krila ljubavi.

Pred vama se otvara srećan romantičan put, bez obzira da li ste u vezi ili ne.

ŠKORPIJA

Sjajne vesti stižu za Škorpije. Pre nego što 2022. godina pokuca na vrata, očekuje vas mnogo zanimljivih događaja i romantičnih iznenađenja.

Iskreniji ste u odnosu s partnerom, o svemu pričate otvoreno i moguće je da ćete baš tokom ovih meseci uspeti da rešite mnoge izazove.

Sve poteškoće će ostati iza: dolaze promene koje će stabilizovati i uskladiti odnose s voljenom osobom i ih pretvoriti ih u vrednije i interesantnije.

STRELAC

Strelci su takođe među srećnicima u ljubavnom smislu. Imaju dobre šanse da pronađu poznanika ili da postojeću vezu učine dubljom i ozbiljnijom.

Ne osvrćite se na prošlost, već idite napred i radujte se novim prilikama.

Budite dovoljno hrabri da izađete iz svoje zone komfora, postanite kreativni u ljubavi i pozitivne promene neće dugo čekati.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#Devica

#Horoskop

#Lav

#Sreća

#Strelac

#ljubav

#par

#znak

#Škorpija