Formulom do istine ± 😵

Više ne morate da naslućujete kakav je u krevetu. Već i pre prvog sastanka možete da saznate to. Dovoljno je samo da znate njegovo PRAVO ime i da pratite sledeća uputstva. Svakom samoglasniku dodelite određeni broj i saberite ih. Ako dobijete dvocifreni broj onda saberete te dve cifre i dobijate jednocifreni. Tačnije:

A → 1

E → 5

I → 9

O → 6

U → 3

Na primer, ako se zove Marko, onda uzimate u obzir slova A i O i sabirate brojeve koji su dodeljeni tim samoglasnicima. Tako dobijamo 1 + 6 = 7. Ako se zove Dragoslav, onda imamo A, O, A, te sabiramo 1 + 6 + 1 = 8. Ili ako se zove Miroslav, onda sabiramo brojeve dodeljene samoglasnicima I,O i A 9 + 6 + 1 = 16 ⇒ 1 + 6 = 7.

Tumačenje za svaki broj koji predstavlja vašeg partnera dajemo u nastavku:

Zbir je 1

On je spretan u krevetu, ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. "Umoran sam!", "Imao sam naporan dan na poslu!", "Ne mogu sada ništa da radim!" jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.

Zbir je 2

Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu "nije ni do malog prsta". Dosadan je i voli da se hvali svojim "umećem", a u stvari su to samo laži. Jedini spas za ovo muško je da upozna sebe. Ako uspete da promenite kod njega to, možda će i spoznati šta je strast.

Zbir je 3

Broj 3 obožava seks. Grub i žestok najviše voli i pazi na želje partnerke. Romantična atmosfera mu nije strana. Ogromnu pažnju će vam posvetiti. Međutim, nakon određenog vremena steći ćete utisak da je sve isprogramirao, tj. da nije spontan. Da vam ne bi brzo dosadio ovakav muškarac, možete da ga iznenadite i učinite sve da dosada ne postane deo vašeg seksualnog života.

Zbir je 4

Ako ste dovoljno zainteresovane kao i on, možete da doživite predivan seks. Pretvaraće se da mu prija i kad to nije slučaj. Njegova mana je da ne voli sado-mazo igre, samo masaže i određene poze.

Zbir je 5

Ovaj šarmantan muškarac će znati sve vaše tajne želje i znaće kako da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Savet: ne pitajte ga gde i kada je naučio te "cake", jer to može da ga povredi.

Zbir je 6

Ovaj broj je ekvivalent za izraz on voli seks, ali u sebi nosi i nešto "životinjsko". Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Ako vam se to dopada, provešćete se kao nikad u životu.

Zbir je 7

Niko nije saosećajniji od ovog muškarca. Zna da sasluša i vrlo je nežan ljubavnik. Obožava romantičnu muziku i da uživa "svim čulima".

Zbir je 8

Osam je broj beskonačnosti, a vi ste "upecali" muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

Zbir je 9

Broj 9 simboliše razuzdanost i "divljinu". A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u svemir. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti! 

Autor: redportal.rs

#brojevi

#ime

#ljubav

#muškarac

#seks