Uz nekoliko starih pravila!

Sa novom sezonom stiže i novi izgled jesenje šminke. Promene su nešto što nas raduje bar malo kada znamo da toplim letnjim temperaturama dolazi kraj. Nov izgled i uživanje u novim bojama jeseni može da podgne rapoloženje, iako je vreme kišovito 💄💋.

Foto: Pixabay.com/kaboompics

ROZE SJAJ

To što dolazi jesen ne znači da ne možemo da zadržimo nekoliko letnjih koraka. Suptilno roze rumenilo obavezno je tokom cele godine. Takođe, tu je i sjajni ruž za usne u neutranim ili roze tonovima koji će nam dati svežinu i odmoran izgled 😎.

SENKE U ZEMLJANIM TONOVIMA

Široka palata ovih tonova jedna je od retkih koja odgovara svakom tonu kože. Smeđi ton biće jedan od najpopularnijih ove jeseni 😊. Veoma je zahvalna nijansa jer odgovara i dnevnim i noćnim varijantama šminke. Kada nanesete senku, dodajte malo maskare i vaš jesenji izgled je i više nego spreman.

USNE BOJE VINA

Sa modnih pista dolaze nam upečatljivi karmini. Ukoliko ih volite, sada je pravo vreme i da ih ponesete. Jake boje na usnama, boje bobičastog voća, biće jedan od vodeći trendova za jesenju šminku 2021. godine 💋. Kada se odlučite za isticanje usana, oči istaknite sa samo malo maskare, ovo pravilo ne menjamo, piše Magazin Novosti.

Autor: magazin.novosti.rs

#roze sjaj

#senke

#trend

#usne boje vina

#šminka