Kolekcija za jesen/zimu dostupna je u prodavnici Fashion&Friends u šoping centru Galerija

Impresivnoj listi modnih brendova koji se nalaze u Fashion&Friends ponudi, ove sezone pridružila su se dva velika imena svetske modne scene. 

Kultni brend koji su osnovala braća Dean i Dan Caten, Dsquared2 predstavlja globalno prepoznatljivu mešavinu kanadske ikonografije i progresivnog italijanskog stila još od njihove prve revije 1995. godine. 

Nose ga svi - od slavnih ličnosti kao što su Leni Kravic, Madona i Rijana doskandinavskih influenserki koje svakodnevno podižu lestvicu kada su u pitanju stil i potraga za novim autfit idejama.

Brend je poznat po kolekcijama koje se poigravaju sa elementima pop kulture, besprekorno spajajući naizgled nespojive teme. Očekujte stvari koji pršte od humora i posebne Dsquared² estetike. 

Foto: Redportal.rs/Privatna arhiva

U vebšopu fashionandfriends.com možete pronaći komade sa prepoznatljivim potpisom brenda – tretirani džins, duksevi sa logotipom i majice basic kroja sa upadljivim natpisima, koji predstavljaju osnovu svakog trendi ormara.

Regionalni epicentar stila Fashion&Friends ove jeseni dobija još jedno zvučno pojačanje - luksuznu italijansku modnu kuću Fedeli.

Luigi Fedeli osnovao je istoimeni brend još 1934. godine kao proizvodnju najkvalitetnijeg pletiva i veoma brzo prerastao u ime koje je na svetskom nivou sinonim za tradicionalno italijansko zanatstvo.

Luksuzni materijali i još luksuznija tkanja se u izvedbi kuće Fedeli pretvaraju ukomade koji će vas očarati. Bilo da volite smele kombinacije boja ili prefinjenu neutralnu paletu, Fedeli će zadovoljiti sve vaše modne zahteve.

Kolekcija za jesen/zimu dostupna je u prodavnici Fashion&Friends u šoping centru Galerija, a uskoro i u onlajn šopu fashionandfriends.com. 

Autor: redportal.rs

#DSQUARED2

#FEDELI

#Fashion&Friends