O ljubavi, poslu i zdravlju

Saznajte šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje 😎.

Foto: Pixabay.com

OVAN

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

BIK

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je, kako savetuje dnevni horoskop, da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

BLIZANCI

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

RAK

Foto: Pixabay.com

Nekontrolisano možete planuti, pa je izvesna ozbiljna rasprava sa nepoznatim licima na javnom mestu. Takođe, mogući su kontakti sa ljudima s druge strane zakona. Da biste izbegli eventualne neprijatnosti, dan provedite u društvu voljene osobe.

LAV

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima, upozorava dnevni horoskop. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

DEVICA

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

VAGA

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s tim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

ŠKORPIJA

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh, nagoveštava dnevni horoskop. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

STRELAC

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da je najbolje da prespavate. Pravi razlog takvom raspoloženju leži u činjenici da vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste izbegli agoniju.

JARAC

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

VODOLIJA

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani, predviđa dnevni horoskop. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

Foto: Pixabay.com/Pixabay.com

RIBE

Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju.

Autor: Astrolog Suzana Ban / astrosvastara.com / novosti.rs

#Dnevni horoskop

#Horoskop

#Zodijak