Da li ste spremni za zimsku sezonu? 🤔🧣

Reč ležerno oduvek je imala posebno značenje za španski brend CAMPER. Stvarajući opuštene, versatilne stilove, koji brišu granice između sportskog i klasičnog, svaki model ističe lepotu dizajna i siluete, ostajući pritom veran prepoznatljivom duhu brenda.

Foto: CAMPER/CAMPER

Kao odgovor na izazovna vremena u kojima se našao ceo svet, jesenja kampanja Walk, Don't Run odaje počast umerenosti i jednostavnosti ruralnog stila života, te šalje poruku da usporimo životni tempo i koračamo u sopstvenom ritmu. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtuelnoj zajednici koja podstiče maštu i energiju donoseći pozitivne ideje, kao i korisna rešenja za bolji svet.

Foto: CAMPER/CAMPER

Brend za ovu jesen predlaže model Brutus, večni CAMPER klasik, u crnoj i braon boji, Twins cipele namenjene odvažnim pojedincima zbog njihove neusklađenosti i maštovitosti, model iz linije Pix obogaćen punom kožom i laganim sportskim đonom, te CRCLR patike inspirisane gumama za bicikle, koje predstavljaju CAMPEROVU futurističku viziju i njihov najnapredniji stil do sada.

Sezonski favorit su i Ground gležanjače, koje pružaju vrhunsku udobnost i izdržljivost zahvaljujući mekom gumenom đonu zasnovanom na MICHELIN tehnologiji, šavovima od 360° i vrhunskoj koži koja je sertifikovana od strane Leather Working grupe.

Foto: CAMPER/CAMPER

Odabrane modele iz najnovije kolekcije možete pronaći u prodavnici CAMPER u šoping centru Galerija Belgrade, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com.

Autor: redportal.rs

#2020.

#CAMPER

#MODA

#fashion

#jesen/zima