Pažljivo pročitajte 👇🏻👇🏻👇🏻

Ponekad je veoma teško razaznati da li smo u vezi sa osobom kojoj je stvarno stalo do nas ili ona samo dobro glumi da je zaljubljena.

Partner vam izjavljuje ljubav na društvenim mrežama

Objavljivanje zajedničkih fotografija na Instagramu ne mora da pokazuje partnerovu privrženost prema vama, već njegovu nesigurnost i potrebu da se prikaže pred drugim ljudima u najboljem svetlu. Ako vam fale ovakvi znaci pažnje kada ste nasamo sa partnerom, a on ih nudi samo preko interneta ili kada ste u društvu s prijateljima, trebalo bi da se zapitate da li je sve u vašoj vezi tako ružičasto kao što ste mislili do sada.

Foto: Pexels.com

Ne pravite dugoročne planove

U slučaju da je jedini zajednički plan koji pravite s partnerom u vezi sa vašim sledećim godišnjim odmorom ili odlaskom u restoran, to je znak da on ne razmišlja puno o budućnosti sa vama i gleda na vašu romansu kao nešto što će se pre ili kasnije završiti.

Vaš partner se suviše često osvrće na svoje bivše ljubavi

Mnogi ljudi ne mogu da prežale kraj svojih prethodnih romansi, ali to ne znači da je dobro da o istim non-stop pričaju sa svojim sadašnjim partnerom. Oni time samo signaliziraju da nisu preboleli bivšeg partnera, što otkriva da nisu 100% posvećeni osobi s kojom su trenutno u vezi.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#ljubav

#partneri

#znakovi