Uz pomoć ovog proizvoda možete povećati volumen vaših trepavica i obrva, a možete i odvezati čvor 😲

Često se desi da ne znamo da neki proizvod u našoj kući ima nekoliko namena, ne samo jedan. I to, a i često se dešava da ga možemo koristiti za neko potpuno drugo polje.

Verovali ili ne ali bebi puder nema primenu samo kod beba. Sigurno ste već nekad čuli da se preporučuje za razne iritacije na koži, protiv znojenja, nakon brijanja itd. itd.

Sada, pronašli smo još novih načina kako da iskoristite bebi puder. 😏 Za neke smo i mi prvi put čuli. 😅

ODVEZIVANJE ČVORA

Posipajte malo pudera po njemu i ići će dosta lakše.

UKLANJANJE MRLJA

Ako ste tokom jela pokapali svetli stolnjak, na to mesto pospite malo pudera i pustite da odstoji. Nakon pranja, stolnjak će biti kao nov.

SUVI ŠAMPON

Puder kao šampon je pre nekoliko godina postao pravi hit. Naime, kada ste u žurbi i niste stigli da operete kosu, pospite malo pudera na kosu i on će tako pokupiti suvišnu masnoću.

ISTAKNUTE TREPAVICE I OBRVE

Pre nego što na trepavice stavite maskaru, nanesite malo bebi pudera na njih. Puder će se zalepiti za vaše trepavice i daće efekat sitnih vlakana koji se inače nalazi u maskarama za povećavanje volumena. Isti princip možete primeniti i na vašim obrvama.

UKLANJANJE MRLJA OD ZNOJA SA MAJICE

Posipajte puder po mrljama ispod pazuha i prođite vrućom peglom po tome.

NEUTRALISANJE MIRISA U CIPELAMA

Stavite malo pudera, sačekajte da odstoji i neprijatan miris će nestati.

ČIŠĆENJE NAKITA

Ako želite da očistiti nakit, najprije po njemu raspršite puder za decu pa istrljajte starom četkicom za zube. Na kraju obrišite krpicom.

IZVOR: YT / Time to DIY

Autor: magazin.novosti.rs / redportal.rs

#Bebi puder

#Primena

#beba

#puder