Isprobajte trik sa lepljivom trakom 😎

Nanošenje ajlajnera je sigurno najteži korak pri šminkanju. Sigurno ste se nekada našle u situaciji da nansete ajlajner i da vidite da dužina i debljina iscrtane linije nije ista na oba oka. Kako vam se do ubuduće ne bi dešavalo, pratite uputstva koja sa vama delimo u nastavku!

1. Trik sa lepljivom trakom izvešćete tako što ćete malo parče lepljive trake zalepiti u ugao oka i potom iznad linije trake pređite ajlajnerom. Detaljan postupak možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Miixa Secundo

2. Kako biste izvele drugi trik biće vam potrebna spravica za čišćenje zuba na čiji konac ćete namazati ajlajner i potom preslikati savršenu liniju u ugao oka.

View this post on Instagram

Ok Girls Now I wanna see your eyeliners! No excuses 😏

A post shared by 🔸MarizaSeitaTattoo🔸 (@marizaseitatattoo) on

IZVOR: IG / @marizseitatattoo

3. Za savršeno nanošenje ajlajnera možete se poslužiti i pincetom. Potrebno je da njene kose ivice na dnu obojite ajlajnerom i potom te linije otisnete u uglu oka, kao u videu ispod.

View this post on Instagram

Want to nail your cat-eye flick every time? Here's a trick! 😊 Got any tricks you want to share?? . . . #beautystudio #beauty #beautyhacks #beautytricks #beautytips #diy #makeup #eyeliner #eyelinertutorial #eyelinertips

A post shared by Beauty Hacks (@beautyhacks) on

IZVOR: IG / @beutyhaks

Da li ste već isprobali neki od ovih načina? 🤔

Autor: undefineredportal.rs

#ajlajner

#mejkap

#šminka