Računa se i popravka 🤣

Poznato je da dame koriste više vremena za ulepšavanje od muškaraca. Dok muškarci obuku prvu majicu na koju nalete u garderoberu, ženama treba vremena da odluče šta će obući. Da ne govorimo o tome kako muškarci majicu na koju nalete neretko i ne ispeglaju. 🤣

Svakog radnog dana dame odvajaju vreme za doterivanje, a konačno je sprovedeno istraživanje koliko zapravo vremena provedu u ulepšavanju.

Žene svakodnevno potroše 38 minuta u spremanju - 10 minuta za tuširanje, 11 minuta za frizuru, 8 minuta za šminku i 9 minuta za izbor odeće. Istraživači su ustanovili da 2 sata nakon što su izašle iz kuće, žene počinju da gube jutarnji sjaj.

Istraživanje, koje je urađeno na 2.000 žena, pokazalo je, takođe, da većina žena odlazi u toalet oko 12 časova da se "osveži", popravi šminku i frizuru.U popodnevnim časovima, međutim, one generalno gube interesovanje za svoj izgled, izbegavajući da se pogledaju u ogledalo.

Konačno znamo koliko damama vremena treba da se srede. Sada muškarci znaju da ne treba ranije izlaziti iz kuće i paliti auto, jer lepša polovina neće skoro 🤣. Dok se dame spremaju muškarac može pogledati poluvreme fudbalske utakmice 🤣.

Autor: magazin.novosti.rs / redportal.rs

#lepota

#sminkanje

#zene