Oko moje sanjivo, davno se razdanilo... 🎤

Kako biste rešili ovaj test ličnosti i samim tim saznali nešto više o sebi, potrebno je da izaberete jedno oko sa dole prikazane fotografije i pogledate kakvo značenje ono nosi.

Foto: brightside.me

1. Ukoliko vam je najviše pažnje privuklo 1. oko vi ste veoma nežna osoba i neko pun empatije. Upravo zbog toga veoma brzo puštate ljude da uđu u vaš život što nekada nije dobro za vas. Iako ste veoma brižni prema prijateljima, ne želite da svojim problemima opterećujete druge ljude.

2. Osobe koje su odabrale 2. oko imaju dosta samopouzdanja i uvek se trude da ostave dobar utisak na ljude koje upoznaju. One imaju jasno zacrtane ciljeve kojima teže u životu i ne dozvoljavaju da ih bilo ko izbaci iz koloseka.

3. Ako ste odabrali oko pod rednim brojem 3 onda ste vi osoba koja je veoma povučena u sebe. Nekada se osećate čak zarobljeno i ne znate kako da ostvarite ciljeve koje biste želeli. Skloni ste depresivnim mislima, ali ih ne delite često sa ljudima u vašoj blizini.

4. Ukoliko ste odabrali oko pod brojem 4 to govori o vama da ste osoba koja apsolutno sve u životu voli da analizira. Kod vas je sve isplanirano i na svom mestu. Često zbog ovakvog razmišljanja i postupaka upadate u konflikte sa drugim ljudima jer ne misle i ne ponašaju se kao vi.

5. Peto oko odabraće osobe koje vole da svoj privatan život drže u tajnosti. Takođe, ono što odlikuje ove osobe jeste iskrenost, one će uvek izneti svoje mišljenje pa koliko god ono surovo bilo.

6. Osobe koje su odabrale oko pod rednim brojem 6 vole da svoja osećanja dele sa ljudima iz okoline. Često od prijatelja traže savete za situacije u kojima se nalaze. Zaljubljive su prirode.

Koje oko ste vi odabrali? 👁

Autor: redportal.rs

#karakter

#oko

#osobine

#test ličnosti