Muške seksualne fantazije skoro uvek podrazumevaju seks sa dve žene, oralni seks ili dominaciju.

Ipak, muški um je puno zanimljiviji i šarolikiji od onoga što se predstavlja kao ustaljeno maštanje koje uglavnom to i ostaje. S druge strane, fantazije i postoje kao beg od stvarnosti koja bi ih i onako verovatno uništila za sva vremena.

Donosimo vam pet muških fantazija koje se retko nalaze na ovakvim listama, a i koje ćete retko čuti kao priznanje na sva zvona jer su pojedine jednostavno – tabu.

1. Varanje

Iako se retko (🤔) sprovodi u delo koje uglavnom znači i kraj veze ili braka, većina muškaraca će se barem jednom prepustiti maštariji da iza leđa svoje bolje polovine uživa u telu druge žene koju ne mora nužno da poznaje. Ova fantazija zapravo je produžena verzija zabranjenog seksa koja se može „isprobati“ u spavaćoj sobi bez potrebe za varanjem – davanjem uloga.

2. Predavanje

Iako su muškarci ljubitelji osećaja dominacije, pogotovo one u toku seksualnog čina gde je lepši pol (na pristanak) podređen njegovim željama, druga strana medalje pokazuje da negde u njihovom umu mora postojati i želja za dijametralno suprotnim iskustvom. Situacija gde žena dominira i određuje tok seksualnog čina česta je fantazija koja se teško prelama preko muškog jezika.

3. Gledanje 👀

Muškarci su vizuelna bića koja naprosto obožavaju da posmatraju seksualni čin. Ovo je premisa cele industrije za odrasle, ali i seksualna fantazija koja se stidljivo manifestuje od puberteta. Ova fantazija može se realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvenog seksualnog čina uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tuđeg škatljivog čina u kojem je muškarac, uz pristanak učesnika, samo pasivni gledalac.

4. Drugačiji seks u troje

Iz prethodne fantazije stvorena je njena ultimativna i uslovno najmračnija verzija – posmatranje partnera u činu sa drugim muškarcem uz eventualno učešće. Iako na prvi pogled ova fantazija zvuči odbojno i dodiruje strašni svet agresivne ljubomore, psiholozi je upravo objašnjavaju kao vrstu lične katarze u kojoj se muškarac oslobađa posesivnosti dok pristaje da njegova partnerka doživi svoju vrstu seksa u troje. Ukratko, jednakost polova do krajnjih granica.

5. Seks sa prijateljicom

Iako fantazija pod brojem četiri spada u grupu onih koje se možda spominju najređe, ipak postoji maštarija koja igra ulogu javne tajne – seks sa prijateljicom ili prijateljicama. Ova fantazija nije negacija prijateljstva, ali muškarci ostaju muškarci. Čak i ako prijateljstvo nikad ne preraste u nešto više, uvek će postojati fantazija čije priznanje može uništiti dugogodišnja poznanstva i koju je sigurno najbolje zadržati za sebe.

Autor: Krstarica

#grupni seks

#prevara

#seks

#seksualne fantazije