Posle 2 meseca smršala 12 kilograma i to je bila njena prva velika transformacija u životu

KO JE KATARINA PERUNIČIĆ 😍

Katarina Peruničić je fitnes instructor, Instagram i YouTube fitnes influenserka. Kako kaže, do pre 5 godina uopšte nije bila osoba koja je sada, bila je antisportski tip. Tada je svaki dan izlazila, pušila, pila, bila je užasno nesrećna, nesigurna I nezadovoljna. Od tada se promenila iz korena i svoj život je posvetila potpuno drugačijem putu. 

IZVOR: YT / Katarina Peruničić

Posle dva meseca smršala je 12 kilograma 😲 i to je bila njena prva velika transformacija u životu. Nakon toga pravi blog na kojem počinje da priča o svojim iskustvima. Posle više od godinu dana bavljenja fitnesom zarađuje sama za sebe i ne brine o materijalnim stvarima.

View this post on Instagram

🦋 Back on track! 😋 Pre svega - ako niste pogledali najnoviji vlog na mom YouTube kanalu - link je u opisu profila!🤩 Ne mogu da opisem koliko je dobro vratiti se 🙏🏽 Kako ste vi? Jel se polako vracate/pocinjete sa treniranjem?🏋🏾‍♀️ Mislim da je sve sto se izdesavalo duboko uticalo na sve nas, na volju, motivaciju, zelju a da toga nismo bili ni svesni - ne samo za treniranje, vec i generalno u zivotu 😖 Meni je sada bas naisla zelja za #hustlehard i imam preveliku motivaciju i zelju da postignem sto bolje rezultate do kraja godine i napravim promene na svim poljima!😼 🍉 Evo jedan mali update: 174cm/66-67kg & osecam se nikad bolje!🙏🏽 Ishrana je potpuno izbalansirana, ne opterecujem se ni oko cega vec jedem ono sto mi se jede u tom trenutku (njoke u gorgonzola sosu e v e r y day!🤣) , a sto se tice treninga - trudim se maksimalno da sto pre povratim snagu i kondiciju & da treniram bar 4x nedeljno 🙌🏽 U narednom periodu spremam jedan novi projekat (tj. sprema se vise stvari i bice LUDILO), tako da cu u naredne dve nedelje poceti sa rigoroznijom ishranom & jacim treninzima, sto cu vam snimati i kroz vlogove!😚 Inace, sta je ono sto biste najvise voleli da gledate? Pisite mi!💕🥰 Love youuuuu!!

A post shared by KATARINA PERUNICIC 🦋 (@katarinaperunicic) on

IZVOR: IG / @katarinaperunicic

Na Katarininom YouTube kanalu mozete videti mnogo zanimljivih videa na temu mršavljenja, fitnesa, ishrane, zdravlja, svakodnevnih potreba, ali i toga kako provodi dan, kako pravi odnose sa ljudima, čime se bavi u slobodno vreme.

NAPUSTILA JE IT STUDIJE DA BI SE BAVILA FITNESOM 😎

Završila je gimnaziju u Zrenjaninu i nakon toga je upisala IT čime je želela da se bavi, ali je odustala posle prvog kolokvijuma. Odlučila je da to nije za nju, da želi da radi i da se bavi fitnesom.

View this post on Instagram

Mind Body Soul 🦋 Novi YouTube video je online - STA VECERAM? 3 brze i jednostavne ideje za veceru! 🥗😋Link je u opisu profila @katarinaperunicic ili samo kucajte "Katarina Perunicic na YouTube-u 🙈 @sistersk_swimwear lingerie 😍💕

A post shared by KATARINA PERUNICIC 🦋 (@katarinaperunicic) on

Završava kurs za sportskog operativnog trenera i savetnika za ishranu i suplementaciju. Skoro je završila i FISAF akademiju, a u januaru kreće u pripreme za studiranje.

Ako Katarinu do sada niste pratili, vreme je da počnete 💖

Autor: redportal.rs

#fitnes

#ishrana

#katarinaperunicic

#lepota

#suplementacija

#zdravlje