Sagledao sve aspekte svog života tokom karantina

Jutjuber Džefri Star postavio je još jedan od svojih klipova u kom je otkrio da je 2020. godina za njega bila jako teška i da je vreme da napravi pauzu.

View this post on Instagram

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

IZVOR: IG / @jeffreestar

Influenser je naveo da je iskoristio karantin kako bi sabrao svoje misli i sagledao svoj život, što ga je dovelo do toga da proda svoju kuću koju je kupio pre 18 meseci za 14.6 miliona dolara.

- Napokon sam imao vremena da se suočim sa nekim stvarima za koje nisam imao hrabrosti, a tiču se mnogih mentalnih stvari od kojih sam bežao. Zbog toga sam odlučio da prodam kuću - rekao je influenser.

Džefri je i pored svoje kuće u Kaliforniji provodio vreme u svojoj kući u Vajomigu, a sada je odlučio da se preseli tamo na neodređeno.

- Ovo odluka je za mene bila preteška, ali je to nešto što moram da uradim za sebe. Nakon nekoliko meseci, mislim da sam spreman. Ovde sam veoma usamljen - rekao je Džefri.
View this post on Instagram

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

IZVOR: IG / @jeffreestar

On je shvatio da mu ne treba lift od stakla, garaža sa 16 automobila i ambar. Kako kaže, trebalo mu je da promeni okruženje i da krene na terapiju:

Morao sam da prestanem da se družim sa idiotima i da se fokusiram na sebe. Sve je bilo samo skretanje pažnje. Morao sam sve da prestanem Sada sam spreman da se fokusiram na unutrašnju sreću i mir.

Džefri je rekao da se sada trenutno mentalno jako dobro oseća, kao i da se u odličnim odnosima sa svojom porodicom.

IZVOR: YT / jeffreestar

Autor: redportal.rs

#Džefri Star

#influenser

#jutjuber

#mejkap artist