(RE)Miks različitih stilova, brendova, medija i autora na jednom mestu 🧐

Za sve ljubitelje mode u Srbiju je stigla nova modna platforma Remiks, koja će okupiti i predstaviti etablirane, ali i nove i interesantne brendove. Na ovoj platformi nudi se kombinacija različitih stilova, brendova, medija i autora na polju mode, dizajna, muzike i ostalih sadržaja, a ono što ga čini posebnim jesu neka od najzvučnijih modnih imena koja će se prvi put naći u prodaji i kod nas. 😎

Misija Remiksa je da pruži idealnu kombinaciju kvalitetnih i originalnih brendova, sa težnjom da postane glavna regionalna destinacija za otkrivanje, kupovinu i uživanje u onom najboljem što moda i dizajn imaju da ponude. Pored online platforme na Remiks.com uskoro se otvara i Remiks prostor u Beogradu, koji će posetioci moći da pogledaju i kupe kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene

Foto: redportal.rs

- Remiks.com je multibrend šoping koncept kompanije Platforma, nastao sa ciljem da neprestano eksperimentiše sa svojim sadržajima i trudi se da ponudi uvek nešto novo i nešto drugačije. Ono što Remiks prevashodno donosi kupcima u Srbiji je jedinstveno mesto sa premium korisničkim iskustvom na kom mogu da pronađu visokokvalitetne lajfstajl komade garderobe, gadžete i aksesoare. To znači da vaše omiljene brendove više ne morate poručivati sa stranih sajtova niti zbog njih ići u inostranstvo jer ih po istoj ceni možete pronaći na našoj platformi i što je najbolje, brzo stižu na vaše kućne adrese - rekao je Dejan Janković,marketing direktor kompanije Platforma.  

Na Remiksu se mogu pronaći kolekcije poznatih svetskih imena, od kultnih modnih kreatora do novih zvezda svetske scene, među kojima su brendovi: Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld, Tory Burch, Ermanno Scervino, Dsquared2,  Love Moschino, kao i lajfstajl linije top sportskih brendova. U narednom periodu se očekuju i Self-Portrait, Furla, Michael Kors i Pinko, dok će od sezone jesen-zima listu brendova upotpuniti i brendovi kao što su Neil Barrett, Nanushka, Norma Kamali i mnogi drugi.

Platforma je sestrinska kompanija lidera u prodaji sportske obuće, odeće i opreme, čiji se poslovni model bazira na tri multibrend šoping koncepta, među kojima je i Remiks. Ova plaforma nudi korisnicima jedinstveno iskustvo, bilo da je u pitanju kupovina, informisanje o trendovima ili podrška. Kao budući lider u oblasti e-komerc poslovanja fokusirana je na konstantnu inovaciju kroz svoju ponudu i komunikaciju, ali i besprekorno korisničko iskustvo.

Autor: redportal.rs

#MODA

#brendovi

#odeća

#platforma

#remiks

#šoping