Jeftino a efikasno

Brzo i efikasno topljenje viška kilograma mnogima je potrebno. Pogotovo kada je leto već počelo a spojleri su tu 🤣. Kada smo već zakasnili sa dijetom i dovođenjem kilaže u idealno stanje pred bazen i letovanje moramo da se okrenemo alternativnim metodama. A evo i kako da skinemo masne naslage koje nas muče.

Nepržena zrna kafe koriste se u alternativnoj medicini kao efikasan tretman u borbi protiv gojaznosti. Blagodeti ovih sirovih zrna je u tome što sadrže hlorogenu kiselinu, antioksidans koji se razgrađuje kada se prži. Nekoliko studija sugeriše da poseduju sposobnost da stimulišu metabolizam i ubrzaju sagorevanje masnih naslaga.

Klinička ispitivanja pokazala su da je ekstrakt sirove kafe efikasan u borbi protiv gojaznosti. Prema rezultatima studije, osobe koje konzumirale koncentrovani ekstrakt ovih zrna oslabili su od jednog do osam kilograma.

Način pripreme: Sameljite 56 g sirovih zrna kafe, neka budu grublje mlevena. Stavite ih u 3,5 litre vode da se kuvaju 15-ak minuta na jačoj vatri, a zatim smanjite i kuvajte otprilike sat vremena. Zatim procedite.

I naravno, pije se bez šećera 1 do 2 šolje dnevno. Jer nije poenta da dodamo šećer pa se dodatno ugojimo 😁.

Autor: mondo.rs / redportal.rs

#cudo

#kafa

#mrsavljenje

#napitak