Jezik ne bi trebalo da je brži od pameti 💔

Rasprave i svađe su normalna pojava, posebno ako partneri provode dosta vremena zajedno. Ipak, čak i u tim situacijama pazite šta govorite. Nekada reči ne mogu da se izbrišu, a rane koje se naprave nikada ne zarastu.

Ne činiš me srećnom

Istina je da vaša sopstvena sreća ne treba da bude povezana sa postupcima vaše voljene osobe, međutim, o tome ovde nije reč. Ova rečenica predstavlja užasan izbor reči, koji će navesti vašeg partnera da preispituje sve što radi bez razloga samo zato što se vi trenutno osećate nezadovoljno.

Izlazi napolje

Situacije u kojima bi zaista trebalo da upotrebite ove reči su one u kojima se nalazite sa voljenom osobom u kući koja gori ili u automobilu koji je stao nasred železničke pruge. U svim drugim prilikama ovo je destruktivna izjava koja ništa ne rešava. Samim tim što mu poručujete da napusti kuću, znači da bežite od problema.

Tvoja porodica je luda

Apsolutno je nebitno kojim imenima vaš partner naziva članove svoje porodice, jer ono što je važno je to da vi to ne radite. Setite se da su to ljudi koje vaš partner voli, sa kojima je odrastao i koji su mu pre vas bili sve u životu, koliko god da vama ne leže blizu srca.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#ljubav

#partner

#rečenice