Nekad je bolje i ne ulaziti u odnos sa ovakvom osobom 💁🏻‍♀️

Bilo da ste već duže vreme sami ili se vaša ljubavna veza tek nedavno završila, nešto bi trebalo da imate na umu pri izboru svog novog partnera. Naime, postoji čitav jedan širi opseg muškaraca koje bi trebalo da izgebavate, pre svega ako ne želite da vam srce bude slomljeno i da to bude još jedna neuspela veza. Danas vam predstavljamo tipove muškaraca koji vas neće usrećiti i koje je u masi potrebno prepoznati kako biste se uspešno držali podalje od njih.

PRETERANO ZGODAN FRAJER

Znate sigurno o kakvom muškarcu je reč. Onaj koji vas kraj vašeg najvećeg truda da izgledate lepo, navede da se pored njega osećate kao ružno pače. Njegovi pokreti kojima popravlja svoju kosu, pazi da ne ufleka košulju dok ste na sastanku, ima besprekorno čiste patike odaće ga i signalizirati vam da treba da pobegnete što dalje. Ne treba vam ni u kom slučaju muškarac sa nežnijom kožom od vaše.

TIP KOJI VIŠE VOLI SPORT NEGO VAS

Većina muškaraca će u nekom trenutku otkriti svojoj voljenoj ljubav koju gaji prema sportu. I to je sasvim u redu. Međutim, ako je vašem muškarcu sport na prvom mestu i ako nije tu za vas u trenutku kada vam zaista treba, jer je utakmica na TV-u, jednostavno ga zaobiđite. Nije vredan truda.

MUŠKARAC KOJI JE EMOCIONALNO OŠTEĆEN

Sasvim je realno da se očekuje da ćete sresti muškarca kom je neka devojka pre vas slomila srce. Ali ono što vam ne treba je onaj tip koji ne želi da njegovo srce bude zalečeno. On zapravo uživa u tome da pati i da nikog ne pušta da mu priđe. Voli da se trudite oko njega i da vas stalno gura od sebe. Sa ovakvim tipom samo ćete gubiti dragoceno vreme.

Autor: Stil / Ženski magazin

#muškarci

#odnosi

#žene