Par se upoznao preko Fejsbuka

Iris Džons iz britanskog Vestona 2019. godine preko Fejsbuka je upoznala ljubav svog života, 46 godina mlađeg Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama. Nedugo zatim su se i upoznali, kada je ona posle mnogobrojnih razgovora putem interneta, odlučila da ode u Egipat kako bi se upoznala sa njim.

Njihova veza postala je poznata široj javnosti prošle godine kada se Iris pojavila u britanskom televizijskom programu "This Morning", gde je govorila o razlici u godinama, a osim toga iznela je i detalje iz svog intimnog života.

Foto: Facebook/Iris Jones

Osim što je u emisiji otkrila mnoge detalje, na svom profilu na Fejsbuku je otkrila kako joj njen mladi dečko seče nokte na nogama, kako je spavao na bolničkom podu kada se oporavljala u bolnici i da ju je nosio kada nije mogla da se penje uz stepenice.

- Ljubav je kad vam onaj koga volite seče nokte. Ljubav je kad vas onaj koga volite nosi uz stepenice kada se lift pokvari. Ljubav je kad onaj koga volite provodi sate tražeći telefon koji ste ostavili u taksiju Ubera. Ljubav je kada onaj koga volite spava na bolničkom podu i odbija da vas napusti dok se oporavljate od pada.

- Ljubav podnosi moju ćud kada sam se žalila kako mi je vruće u Egiptu! Vrućina je bila neumoljiva pa tako i moje prigovaranje. Volim te zbog svega što jesi i nastavljaš da budeš, Mohamede. Tvoje strpljenje, tvoje razumevanje, tvoja odlučnost, tvoja briga i pažnja prema ovom ponekad, neraspoloženom čudu od žene koja te voli beskrajno. Hvala ti što si ti i što me voliš - napisala je ona Fejsbuku.

Foto: Facebook/Iris Jones

Mohamed je ispod objave napisao: "Dušo, nisam u mogućnosti da odgovorim na ovako sjajan tekst".

Iris pati jer su razdvojeni 

Iris je prethodno otkrila kako strahuje da možda nikada više neće videti ljubav svog života, jer se on trudi da osigura supružničku vizu za Veliku Britaniju.

U razgovoru za Metro ranije ove godine, izbezumljena baka rekla je da ne zna kada će suprug moći da joj se pridruži u Britaniji.

- Odvojena sam od nekoga koga volim, teško je. Vreme nije na mojoj strani. Išla sam tri puta u Egipat i vratila sam se bez njega - objasnila je Iris.

Međutim, ona i nije sigurna hoće li moći više da odlazi u Egipat jer tamošnja klima ne odgovara njenom zdravlju. Kaže kako joj je tamo prevruće i prašnjavo. Osim toga, kada ode u Egipat najviše novca potroši na smeštaj.

- Godine više nisu na mojoj strani. Sutra mogu da umrem. Svaki dan mi je dragocen. Užasno mi je što sam razdvojena od njega - kaže Iris.

Čak je poslala i poziv premijeru Borisu Džonsonu da dopusti Mohamedu da dođe u Veliku Britaniju, gde bi, kako ona kaže, bio doprinos državi.

Foto: Facebook/Iris Jones

Par se venčao u novembru 2020. godine, a i jednom i drugom, to je bilo treće venčanje do sada. Nisu imali tradicionalno venčanje već su dobili službenu potpisanu potvrdu na arapskom da su venčani.

Nakon toga svoje venčanje proslavili su u restoranu brze hrane koji oboje vole, piše Daily Mail.

Autor: Srpski telegraf

#Egipat

#Mohamed

#Velika Britanija

#iris

#mlađi muškarac