Iako se predigra smatra omiljenim delom seksualnog odnosa mnogih žena, ni muškarci nisu ravnodušni - samo su malo nestrpljivi.

Budimo iskreni - predigra je podcenjena. Kad ste se poslednji put osećali onako napaljeno kao u srednjoj školi kad vam je vrhunac ljubljenja bilo malo akcije pod majicom?

Probajte neke od ovih trikova kako biste doveli svoj seksualni život do vrhunca, a koje će muškarci obožavati.

Foto: Unsplash.com

SVILA Svila je materijal koji savršeno budi sva čula. Želite da se poigrate? Upotrebite rukavice ili šal i njime nežno milujte svoje i partnerovo telo, posebno osetljive erogene zone.

DODIRIVANJE Postoji li nešto seksIpilnije od sigurne žene koja zna kako da uzbudi sebe i svog partnera? Dodirujući sebe zapravo 'palite' njega zato iskoristite ruke, seksi pokrete i seksi veš kao igračku kojoj on nikako ne može odoleti.

BRADAVICE Iako ih muškarci uglavnom ne primećuju, i muške bradavice su vrlo osetljive na dodire pa mogu biti vrlo snažna erogena zona. Nežno dodirivanje partnerovih, ali i svojih bradavica može itekako rasplamsati strasti.

Foto: Unsplash.com

JEZIK Osim za poljubac jezik bi trebalo koristiti i u predigri. Upravo nežni pokreti jezika su najjače oružje predigre.

Foto: Unsplash.com

Poljubac,Iako poljubac predstavlja nešto što se podrazumeva kada je reč o seksu i pokazivanju emocija, on se može upotrebiti i puno maštovitije. Nežno grickanje usana ili izbegavanje poljupca koje se pretvara u snažnu želju partnera da vas poljubi, može biti vrlo zanimljiv deo predigre. Upotrebite poljupce na celom telu i to bukvalno od glave do pete.

KOMUNIKACIJA Ponekad je najbolja predigra i najjednostavnija razgovarati o tome šta vas uzbuđuje i šta želite da vam partner radi. Iako zvuči kao nešto što se podrazumeva, mali broj parova otvoreno razgovara o seksu onoliko koliko bi trebali. Osim što zvuči neverovatno seksi, čuti svog partnera kako vam jasno govori šta ga uzbuđuje može biti vrlo poučno i dodatno poboljšati vaše seksualno iskustvo.

PROBUDITE GA RANIJE Imamo ideju o tome šta je predigra, ali tek retki ne zaboravljaju činjenicu da predigra može početi i satima pre seksa. Najbolju stvar koju muškarcu možete napraviti u javnosti jeste šapnuti mu koliko ga želite i šta ćete mu kasnije sve raditi. Iščekivanje će ga satima držati u stanju niskog starta zbog kojeg ćete, onda kad se seks dogodi, oboje eksplodirati od strasti.

Foto: Unsplash.com

Isprobajte neke od ovih trikova već večeras! 😊

Autor: redportal.rs

#predigra