I to rešenje koje će vas trajno umiriti 🙂

Svima nam se desilo da izađemo iz kuće, a onda se negde, napola puta, zapitamo da li smo isključili šporet. Kod nekih to izaziva neviđenu paniku, ali stručnjaci imaju super rešenje.

Bilo da ste zaboravni inače ili jednostavno ne pamtite detalje aktivnosti koje svakodnevno obavljate, kao što su peglanje ili kuvanje kafe, ovo garantovano rešava problem!

Sve što treba da uradite kako ne biste bili pod stresom je da izvadite mobilni telefon i slikate uređaje pre nego što izađete iz kuće. Mobilni telefon sa odličnom kamerom je sastavni deo našeg života, uspomena i društvenih mreža, a može vam biti saveznik čak i u ovakvoj situaciji!

Jednostavno je, samo se pobrinite da se na fotografiji vide svi detalji, tako da budete zaista sigurni da je sve isključeno kada pogledate fotku. Da li aparat svetli, da li je gajtan izvučen iz utičnice…

Svaki put kada vas uhvati panika da li ste isključili šporet možete jednostavno da pogledate fotku i umirite se.

Ovo je korisno i kada idete negde na putovanje; ne možete baš da trknete do kuće i uverite se da je sve isključeno. Postoji i još jedan izuzetan razlog zašto je pametno da to radite.

- Ako se nešto desi stanu dok nisam tu, imam fotografiju kao dokaz da to nije zato što sam slučajno ostavila uključenu rernu ili peglu, recimo, kao ni otvoren prozor - kaže stručnjak sa portala Lifehacker.

Autor: Krstarica

#pegla

#rešenje

#ringla