Jedna od najpopularnijih influenserki za kamere RED TV-a govorila o svojoj kolekciji Hermes tašni i omiljenim modnih brendovima 👜👛

Svetski popularna influenserka poreklom iz Srbije Tamara Kalinić nedavno je iz Pariza sletela u Beograd, gde se, između ostalog, vakcinisala, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod. Tamara je kroz razgovor sa Ilijom u emisiji Whatzuuuuup govorila o modnim brendovima i otkrila svoje omiljene.

Keli ili Birkin - upitao je Ilija Tamaru.

- Keli zato što evo upravo u ovom trenutku ja mogu da stavim torbu na rame i da imam dve slobodne ruke, da se slikam... dok kad nosiš Birkin imaš samo jednu ruku slobodnu. 😁😉

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Šanel ili Prada?

- Rekla bih u ovom trenutku Prada zbog toga što mi se nije posebno dopala poslednja Šanel kolekcija, pogotovu proleće/leto.

Ravna obuća ili štikle?

- Štikle, one su nekako ženstvene. Ja volim patike, volim ravnu obuću, ali štike su ipak ženstvenije. 👠

Zimska garderoba ili letnja garderoba?

- Mislim da zimskom garderobom možemo da pokažemo koliko smo dobri u modi, jer možemo toliko toga da stavimo na sebe: kaput, šal, kapa i sve to nekako dođe na svoje. Ako ste leti dobri u oblačenju onda uvek izgledate strava. Ja preferiram zimsku garderobu. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Šta najviše voliš od nakita?

- Recimo da najradije kupujem minđuše, zato što imam već par zanimljivih pirsinga i zaista ih volim, i mislim da su moj zaštitni znak.

Tamara je vlasnica velike kolekcije Hermes torbi, a za gledaoce RED TV-a ispričala je koliko je teško neke od njihovih modela dobiti, kao i koliko je ponosna na primerke iz svoje kolekcije:

- Jako sam ponosna na nju. Iako uvek kažem treba voleti ljude, a koristiti stvari, a ne obrnuto, nekako ne želim da se previše vezujem za stvari, ali ponosna sam zato što je to nešto o čemu sam ja sanjala. To je nešto što nisam mislila da ću moći imati upravo zbog toga što nije dostupno svima, ne zbog materijalne situacije. Imam prijatelje koji su mnogo bogatiji pa ne mogu da dođu ni do jedne. Tako da, jako sam srećna i ponosna na kolekciju.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

IZVOR: IG / @tamara

Tamara se nedavno iz Londona preselila za Pariz gde ima utisak da je mnogo bolje prihvaćena nego u Engleskoj gde su je uvek gledali kao devojku iz Srbije, dok je prvo mesto bilo rezervisano za Engleze.

Ceo razgovor sa Tamarom Kalinić možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#MODA

#influenserka

#red tv

#tamara kalinić

#whatuzuuuup