Majli Sajrus i Keti Peri među prvima koje su se odmah pojavile u korsetu 😅

Prošlo je jedva nedelju dana otkako je britanski Vog sa Bili Ajliš na naslovnici za jun 2021. oborio rekorde. Novi izgled 19-godišnjakinje, koji je stilizovala Vogova stilska direktorka Dena Đanini (Dena Giannini), a fotografisao Kreg Makdin (Craig McDean), inspirisan je "klasičnim, staromodnim pinapovima" i sadrži prilagođene korsete, prsluke i bodije. Sada se pak širi korset-trend. 😎

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

IZVOR: IG / @billieeilish

Ovog vikenda Majli Sajrus je zajedno sa Ilonom Maskom bila domaćin Saturday Night Live. Nosila je nekoliko devil-may-care kombinacija, uključujući haljinu orošenu perjem za proleće/leto 2021. godine iz Arlingtona, ali njena kombinacija Schiaparelli za jesen/zimu 2021. pokazala je kako udahnuti novi život klasičnoj košulji. Bela košulja na kopčanje i crni kožni remen u stezniku bili su prikladan način za pokazivanje korset-trenda.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

IZVOR: IG / @mileycyrus

Globalna modna platforma za kupovinu List izvestila je da je potražnja za korsetima porasla za 74% nakon otkrivanja naslovnice sa Bili Ajliš. I Keti Peri se prošlog vikenda pojavila na TV-u u korsetu. Na Američkom idolu nosila je belo odelo Maticevski sa dekonstruisanim crnim korsetom. Što se tiče dodataka, minđuše Mon Secret i otvorene štikle sa kaiševima. Jer tamo gde ide Bili - svi pratimo, piše britanski Vog.

View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

IZVOR: IG / @katyperry

Autor: Suzan Devanej / redportal.rs

#Bili Ajliš

#Keti Peri

#Majli Sajrus

#korset

#trend