Dame bi na ove stvari trebale da obrate pažnju

U vezi dvoje ljudi može biti veoma lepo kada znate šta vašeg partnera čini srećnim. Ali nekada savršenu idilu mogu da pokvare stvari koje znaju da budu čak i bezazlene. Ipak, njihovim stalnim ponavljanjima može partner ili partnerka se mogu odbiti.

Dame koje žele da zadrže svog muškarca moraju da imaju na umu da neke stvari nerviraju muškarce i mogu da dovedu do zahlađenja odnosa. Tako na primer ćutanje o problemu može da bude veliki problem. Znate kad vas on pita u čemu je problem jer vidi da ste neraspoloženi ili ljuti, a vi kažete "ni u čemu". Osim ukoliko zaista niste loše volje bez nekog posebnog razloga, ovim odgovorom odnosno prećutkivanjem istine ga svaki put po malo terate od sebe.

Pored toga nesigurnost je ono što muškarci ne vole. Stalno tražite sebi mane, kukate da ste debeli, imate veliki nos, krive noge? Nemojte stalno da se trudite da ističete svoje mane pred partnerom jer vam to ništa dobro neće doneti, nego poradite na tome da imate više samopouzdanja.

Pored toga stalno proveravanje predstavlja nešto što muškarci ne vole i što ih mnogo odbija. Neprestano zivkanje telefonom, ispitivanje gde je, sa kim i "ima li tu nekih žena", sjajan je način da učinite da se partner oseća zarobljenim i udaljite ga od sebe. Niko ne voli da pored sebe ima posesivnu i nepoverljivu osobu, zato se prođite stalnog proveravanja i to vreme iskoristite za rad na sebi, mnogo ćete se bolje osećati, oboje.

Autor: mondo.rs / redportal.rs

#ljubav

#muskarac

#odnos

#svadja

#zena