Leto se bliži pa se odmori uveliko planiraju

Leto stiže pa mnogi počinju da planiraju gde će putovati na odmor. Situacija sa koronavirusom u svetu nije baš najbolja, ali je jasno da će letovanja biti moguća. Bez obzira da li ćete na odmor u inostranstvo ili negde u Srbiji postoje stvari bez kojih se na odmor ne ide.

Evo nekih od njih:

Prenosivi punjač za mobilni telefon. Fotografisanje, dobijanje uputstava putem aplikacije za Mape, prevođenje jezika i valuta, ažuriranje vaše Fejsbuk stranice ... vaš pametni telefon je najkorisnija alatka na putovanju.

Slušalice za uši. Ponesite jedan par kako biste tokom leta ili vožnje mogli da slušate omiljenu muziku, gledate film ili slušate podkast.

Torba koja se savija. Uvek treba imati u torbi spremljenu dodatnu torbu da bi je napunili suvenirima (ili prljavim vešem) za let kući. Ako sa putovanja donosite vino ili druge delikatesne predmete, iskoristite torbu na preklop.

Leklovi. Napravite mali paketić sa najneophodnijim lekovima. Možete da stavite zavoje, ibuprofen, lek za alergiju, vitamin B...

Vlažne maramice. Od brisanja stola u avionu, pa do čišćenja ruku tokom ulične ture, vlažne maramice uvek treba da imate pri sebi.

Autor: novosti.rs / redportal.rs

#Odmor

#Putovanje

#garderoba

#letovanje