Misica u suzama napustila scenu

U nedelju se održao izbor za mis u Šri Lanci čiji je prenos bio na lokalnoj televiziji. Međutim, na kraju takmičenja, sve je pošlo po zlu. 😢

Naime, nekoliko momenata nakon što je takmičarka Pušpika de Silva pobedila, bivša pobednica iz 2019. godine prekinula je krunisanje koja je tražila da se pobednica diskvalifikuje jer kako pravila nalažu, takmičarke ne smeju biti razvedene.

- Imam mali zahtev, što se tiče pobednice, postoji to pravilo da moraš biti udata, a ne razvedena. Tako da... preduzimam prve korake da kažem da kruna ide prvoj pratilji - rekla je Karlojan Džuri, bivša pobednica.

Kerolajn je potom prišla pobednici i krenula da joj skida krunu, kako bi je stavila na glavu prve pratilje, što je posle nekoliko momenata mučenja, to i uspela. Pušpika je potom u suzama napustila scenu.

Pušpika de Silva je potom na Fejsbuku tvrdila da je pretrpela povredu glave i da je morala da ide u bolnicu. Takođe, porekla je da je razvedena i objasnila je da trenutno živi odvojeno od svog muža zbog ličnih razloga, ali da nije razvedena.

Žiri i organizatori izbora za mis su ubrzo nakon toga potvrdili njenu pobedu i vratili joj titulu mis Šri Lanke.

Pogledajte kako je sve izgledalo. 👇🏻🧐

IZVOR: YT / Colombo Gazette

Autor: redportal.rs

#izbor

#kruna

#mis

#pobednica

#Šri Lanka