Bjuti jutjuber se u novom video-snimku izvinio momcima

Proteklih nedelja na društvenoj mreži TikTok pojavio se 16-godišnji momak koji je optužio popularnog bjuti jutjubera da se muvao sa njim, iako je znao da je dečak maloletan. Međutim, ovo nije prvi put da su jutjuberu upućene ovakve optužbe. Više o tome možete da pročitate na linku ispod. 🧐👇🏻

Čarls je tada rekao da ga je dečko pratio na Instagramu, pa mu je uzvratio praćenje, kao i da ga je dodao na Snepčetu. Bjuti guru je sledećeg dana na Snepčetu video da je dečak podelio nekoliko postova u kojima je bio uzbuđen jer ga je Čarls zapratio, kao i da mu je poslao nekoliko svojih slika u tuš-kabini. Jutjuber objašnjava da je pre bilo kakvog dopisivanja, dečaka pitao za godine.

View this post on Instagram

A post shared by James Charles (@jamescharles)

IZVOR: IG / @jamescharles

U video-snimku koji je juče objavio, jutjuber je rekao da će preuzeti odgovornost za svoje postupke.

- Morao sam da preuzmem odgovornost za moje akcije i najbitnije da se izvinim ljudima koji su bili povređeni. Ta dopisivanja nisu ni trebala da se dogode i tačka. Nema izgovora za to. Verovao sam informacijama koje sam dobio, umesto da sam te informacije sam proverio. Kao odrasla osoba moja je odgovornost da proverim sa kim razgovaram i da ne mogu nikog da krivim osim samog sebe - rekao je Čarls.

Jutjuber se u nastavku videa izvinio i dečacima:

Momcima koji su umešani u ovu situaciju, hteo bih da se izvinim. "Izvinite što sam vas dodao, izvinjavam se što sam flertovao sa vama, i veoma mi je žao ako vam je zbog toga bilo neprijatno. Potpuno je neprihvatljivo.

Ceo video-snimak koji je do sada pogledalo preko 3 miliona ljudi, možete da pogledate dole. 👇🏻👇🏻

IZVOR: YT / James Charles

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Džejms Čarls

#Guru

#bjuti

#jutjuber