Mejkap trendovi sa kojima nema greške

Kako u svim drugim oblastima, tako i u mejkapu postoje trendovi koji apsolutno nikada neće izaći iz mode. Oni su uvek siguran izbor kada ne znate kako da se našminkate za posebnu priliku ili želite da izgledate prefinjeno.

Prvi u nizu večnih mejkap trendova jeste crveni karmin. Klasika nikada ne izlazi iz mode, stoga crveni ruž čuvajte za posebne, svečane prilike u kojima želite zablistati. Jedino na šta treba da obratite pažnju prilikom odabira crvenog karmina jeste to da njegovu nijansu prilagodite belini svojih zuba. Ukoliko imate bele zube, odlično će vam pristajati koralne nijanse, dok ukoliko oni nisu čisto beli, birajte vatrenije nijanse.

Foto: Pixabay.com

Ljubiteljke ajlajnera biće uvek u trendu, kao i njihov omiljeni mejkap proizvod. Ovaj mejkap trend potiče još iz drevnog Egipta, u kome se najpoznatija vladarka - Kleopatra - šminkala na ovaj način. Zato ne sumnjamo da će ovaj mejkap trend održati popularnost i u budućnosti.

Guste i dugačke trepavice oduvek su bile preduslov zavodljivog pogleda. Kako biste postigli gustinu trepavica, birajte maskare imaju zbijenu i deblju četkicu. Ukoliko želite da vam trepavice budu duže birajte maskare sa ravnijim četkicama.

Koji od ovih mejkap trendova je vaš omiljeni?

Autor: redportal.rs

#ajlajner

#crveni karmin

#lepota

#makeup

#maskara

#ruž

#trepavice

#šminka