Sunčano vreme koje smo konačno dočekali i nova energija u vazduhu idealni su za svež početak. Predlažemo da promene započnete od vašeg ormara. 😎

Sunčano vreme koje smo konačno dočekali i nova energija u vazduhu idealni su za svež početak. Predlažemo da promene započnete od vašeg ormara. Očistite ga od stvari koje niste nosili u prethodnih godinu dana (jer budimo iskreni – nećete ih nikada više ni nositi) i napravite mesta za nove, efektne komade u kojima ćete zablistati. 😎

Pre nego što se upustite u istraživanje prolećnih kolekcija, izdvojili smo za vas 11 top haljina američkog brenda Tommy Hilfiger uz koje ćete s minimalnim naporom postići stajliš efekat. Krasi ih spoj besprekornog kvaliteta i stila, lako se uklapaju u svakoj prilici i mogu se nadograditi na bezbroj načina.

ZA POSAO

Jednobojni klasični modeli do kolena odlično se uklapaju u sve dres kodove, a opet deluju dovoljno moderno i ženstveno zahvajujući elegantnom kroju koji prati liniju tela.

Foto: fashionandfriends.com

Ukoliko se od vas zahteva strogo formalno oblačenje, nadopunite autfit blejzerom i potpeticama, dok u ležernom radnom okruženju možete poneti vaše omiljene patike. Napravite pravi izbor aksesoara i sa stilom pobedite nove radne izazove. 

PRINT

Jedan od simbola toplog vremena su haljine raskošnih uzoraka, zbog kojih će čak i aksesoari pasti u drugi plan. Izaberite dužinu i kroj koji najbolje pristaju vašoj građi i postignite efektan stajling uz samo jednan komad.

Foto: fashionandfriends.com

PRUGE

U novoj Tommy Hilfiger kolekciji pruge dolaze u najrazličitijim kombinacijama boja i debljina šare. Dopunite vaš garderober maksi haljinom s prugicama i uživajte u stvaranju idealnog vikend šik luka.

Foto: fashionandfriends.com

DENIM

Svestrana i kul, teksas haljina je sve što možete poželeti za prolećno vreme. Za dodatne stilske poene, kombinujte je uz kožnu jaknu, preko laganog džempera ili basic majicu. Što se tiče obuće, sve je dozvoljeno – od patika preko gležnjača do cipela na visoku potpeticu.

Foto: fashionandfriends.com

Odabrane modele iz nove kolekcije možete da pronađete u onlajn šopu fashionandfriends.com, prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Autor: redportal.rs

#MODA

#haljina

#proleće

#tommy gilfiger