Da li je miris marihuane dobrodošao za tvoj sto? 🚬🌿

Uobičajeno da je da elitni restorani imaju svoj dres kod do koga drže, ali postoje čak i oni koji u svoj kodeks oblačenja pored izgleda garderobe uključuju i mirise.

Naime, jedan restoran iz Detroita stavlja do znanja svojim posetiocima da zahtevi za ispravnu odevenost uključuju određena ograničenja u pogledu nekih mirisa, posebno onih koji asociraju na različite vrste marihuane.

Radi se o restoranu Kokus klub u Detroitu, koji je nedavno je istakao kodeks oblačenja na svojoj Fejsbuk stranici, u kome takođe stoji da "miris" marihuane nije dobrodošao u poslu.

IZVOR: FB / Caucus Club Detroit

- Ozbiljno ljudi, duksevi i dresovi nisu poslovna odeća. Ni kačketi i patike. Što je najvažnije, ako mirišete na marihuanu, nemojte ni pomisliti da zakoračite u Kokus klub - navodi se u poruci.

Uz ovaj opis, Kokus klub je objavio sliku ispunjenu tekstom u kojoj je istaknuto koja je to odgovarajuća odeća, koja predviđa:

- Biznis-kežual je minimum dres koda koga se treba pridržavati tokom boravka u Kokus klubu. Imajte na umu i to da su jaki mirisi neprihvatljivi. Hvala vam. "

Vlasnik restorana Džordž Zbukis objasnio je Fejsbuk objavu rekavši:

- To je bio podsetnik sa malo sosa samo da bi privukao pažnju ljudi. Ne mislim da je naneo nikakvu štetu.

Čini se da je ova objava na Fejsbuku naišla na mnoge pozitivne reakcije. Jedan korisnik je napisao:

- Možda korisnici marihuane ne shvataju kako loše miriše. Kada idem u vrhunski restoran, trudim se da se obučem lepo. To je za mene deo celokupnog doživljaja i ne želim da sedim u smradu konoplje.

Nisu se, međutim, svi složili. Jedna osoba se požalila:

- Ko na ovaj način razgovara sa svojom klijentelom? Ne biste to mogli bar malo profesionalnije da sročite?

U danima nakon toga, Kokus klub nastavio je da ponavlja svoju "politiku mirisa" na Fejsbuku.

- Ako mislite da je miris skanka sladak, to znači da nemate pojma ni o čemu - napisao je restoran.

U državi Mičigen rekreativna upotreba marihuane je legalna za osobe starije od 21 godine. Pušenje je, međutim, i dalje zabranjeno na javnom prostoru.

Autor: redportal.rs

#biznis kežual

#dres kod

#dres koda

#kokus klub

#miris marihuane

#restoran detroit

#restoran u detroitu

#restoran zabranio

#zabranjena marihuana