Uz neke trikove je svakodnevnica dosta lakša

Da li su vam puni ormani? Da li morate da se otarasite nekih stvari kojih se možda i ne bi tako lako otarasili?

To je muka koju ljudi redovno muče, pa čak i kada se oslobodite nekih stvari, police ostanu pune i onda ide novi talas nervoze i tako u krug.

Uz peglanje, slaganje odeće je najdosadnija kućna stvar koju svako mrzi. To je jedna od onih stvari koje uvek ostavljamo za kasnije. Međutim, uz pomoć jednog trika rešitećete se i ove muke. 

Jedna devojka na Instagramu objavila je video na kome pokazuje kako ona sređuje svoj orman a u opisu je napisala: "Tako je lako, pogodnije i manje neuredno. Ovu tehniku koristite za savijanje pidžame, džempera, posteljine, peškira za kupatilo, peškira za čaj i još mnogo toga."

Kada jednom uvežbate i savladate ovu tehniku, svaki sledeći put raspremanja će vam biti lakši a orman će biti uredniji i organizovaniji i na taj način uštedećete na prostoru.

Zahvaljujući ovom načinu slaganja odeće, majice i farmerke ćete bez problema moći da držite u fiokama. S obzirom na to da je ovako složena odeća pravougaonog oblika, ona je slaže u kutije za odlaganje odeće, a potom u fioke, ali, svejedno, možete ih složiti i u orman.

View this post on Instagram

A post shared by Mrs D's Cleaning Reviews (@mrs.ds.cleaning.reviews)

IZVOR: IG / mrs.ds.cleaning.reviews

Autor: Novosti Magazin

#Peglanje

#Slaganje stvari

#kućni poslovi