Isprobajte napitak na bazi limuna, jabukovog sirćeta i meda koji će vam pomoći pri uklanjanju masnih naslaga sa stomaka

Deo tela sa kog je potrebno najviše vremena i truda da se uklone masne naslage jeste stomak. Zbog toga je većina žena gotovo uvek u potrazi za delotvornim vežbama, receptima i napicima, a jedan od njih pokazao se kao veoma uspešan. Reč je o napitku na bazi limuna, jabukovog sirćeta i meda.

Foto: Pixabay.com

Limun, koji je prepun vitamina C, pozitivno utiče na vaš organizam, ubrzava metabolizam i samim tim ubrzava varenje hrane, kao i jabukovo sirće, koje deluje kao probiotik. Takođe, jabukovo sirće ubrzava proces trošenja kalorija dok je med tu kao prirodni zaslađivač koji doprinosi poboljšanju ukusa samog napitka.

Kako biste napravili ovaj napitak, potrebno je da u čašu tople vode iscedite pola limuna, dodate 2 kašičice jabukovog sirćeta i malo meda. Sve sastojke dobro promešajte i napitak ispijte ujutru, pre doručka, odnosno čim se probudite.

Foto: Pixabay.com

Napitak od limuna i jabukovog sirćeta možete konzumirati u periodu od 10 dana uzastopno, nakon čega napravite pauzu. Već nakon 10 dana promene treba da budu vidljive.

Autor: redportal.rs

#dijeta

#jabukovo sirće

#kilaža

#limun

#med

#mršavljenje

#napitak

#salo

#skidanje sala

#sok

#stomak

#voda

#zdrvlje