Da li ste među njima? 🤔

Male doze ljubomore mogu biti simpatične pa čak i znak da vam je stalo do vašeg partnera. S druge strane, postoje ljudi koji su pojačano ljubomorni i koji uvek sumnjaju. Ljubomora ovakvog intenziteta uzrokovaće svadje napetost u vezi a često i prekid veze.

Sa ova 4 znaka se definitivno ne treba igrati! 🤭

OVAN - Preziru laž i licemerje pa upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ove osećaje pa je vrlo bitno da se suoče sa partnerom, umesto da beže od ptoblema.

Foto: Pixabay.com

RAK - Vrlo teško opraštaju kada su povređeni. Iako nisu skloni pesimističnim razmišljanjima o prevari, jako će ih dotaći svaka pretnja njihovoj vezi. Durenje, pogledi ispod oka i ignorisanje - tipična su reakcija ljubomornih Rakova.

Foto: Pixabay.com

LAV - Pripadnici ovog znaka često postaju ljubomorni, a razlozi su njihov ponos ili strah da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kad Lav zariče to neće biti zbog izgubljene ljubavi već zbog nemoći koju oseća. Od svog partnera očekuku puno i zbog toga često postaju ljubomorni.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPION - Reč je o najljubomornijem horoskopskom znaku! Oni su ljubomorni na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru. Vrlo su osećajne osobe zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomora, teško obuzdati i kontrolisati.

Foto: Pixabay.com

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#ljubomora