Društvene mreže ponekad i spajaju ljude

Jedan par iz Velsa upoznao se na zaista bizaran način, nakon što je žena potpuno slučajno tada nepoznatom muškarcu poslala zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Danas, godinu dana kasnije, njih dvoje planiraju da se vere. 💑

Naime, Džo Keli (42) je pre otprilike godinu dana potpuno nehotice kliknula i poslala zahtev za prijateljstvo Metju Bendžu (34), ​​nakon što se njegov profil pojavio u odeljku ljudi koje možda poznajete. Iako su Džo i Metju iz istog naselja po imenu Boufor, koje se nalazi u južnom delu Velsa, nikada se ranije nisu sreli, niti su znali jedno za drugo pre ovog dodavanja na Fejsu.

Džo Keli je rekla da joj je u početku bilo neprijatno da ukloni Metjua iz svojih prijatelja, nakon što ga je slučajno dodala.

- Ja sam neverovatna sa svojim telefonom, dok skrolujem radim stvari koje su neshvatljive - rekla je ona za SVNS.

Nakon nespretnog dodavanja, Metju je preuzeo inicijativu i svojoj budućoj verenici napisao: "Izvini Džo, mislim da te ne poznajem", na šta je ona odgovorila sa: "Ne, žao mi je, mora da je to bila moja greška."

- To je tako bizarno - živimo u ovom malom gradu u kojem svi sve znaju - ali mi smo jedine 2 osobe koje se nisu poznavale - rekla je Kelli.

Ubrzo nakon toga, njih dvoje su razgovarali, nastavili da četuju, a nešto kasnije su i započeli vezu.

Iako njih dvoje dele gomilu zajedničkih prijatelja, shvatili su da se verovatno nikada ranije nisu sreli zbog razlike u godinama, kao i činjenice da su pohađali dve različite škole. Kroz razgovor, povezanosti su počele da se nižu, a par je čak otkrio da su njihovi očevi igrali u istom ragbi timu pre više godina.

Prema Keli, i ona i Metju oklevali su da prebrzo uskoče u bilo šta nakon što su ostali slobodni, odlučili su da se fokusiraju na decu. Džo Keli ima 2 ćerke, 14 i 18 godina, dok Metjuova ćerka ima 12 godina.

Stavljajući svoje srce na kocku i odlučujući da se ipak vidi sa Metjuom, Džo je njime bila očarana od samog upoznavanja.

- Jedne noći, odlučila sam da se odvezem do njega da porazgovaramo. Obukla sam svoju udobnu kućnu garderobu, tako da zaista nisam očekivala da će išta proizaći - objasnila je ona način njihovog prvog susreta, nakon višemesečnog dopisivanja.

- Samo smo satima sedeli u automobilu i razgovarali i svidelo mi se ono što sam čula. Od tada smo postali nerazdvojni - iskreno sam se osećala kao da sam pronašao svoju srodnu dušu - objašnjava Džo Keli.

Ubrzo nakon toga, njih dvoje su podržavali jedno drugo tokom ozbiljnijih zdravstvenih tegoba koje su ih snašle. Metju je imao problem sa čirom u grlu, zbog komplikacije sa upalom krajnika, a Džo je prebrodila strah od raka nakon što je pronašla kvržicu u dojci.

Foto: Facebook Printscreen

Podržavajući se međusobno u teškim trenucima, Metju i Džo su neprimetno zakoračili u srećnu i zdravu zajedničku budućnost.

Ovaj zaljubljeni par sada planira da pronađe dom za sebe i da otpočnu zajednički život, a uskoro planiraju i veridbu.

Autor: redportal.rs

#Društvene mreže

#društvenih mreža

#onlajn

#par iz velsa

#par se upoznao

#upoznavanje

#vels