Principi su principi i preko njih se ne prelazi

Iako je nekad dovoljno reći izvini kako bi druga strana eventualno oprostila grešku, sa ovim znakovima nije tako. Naš narod bi rekao da su "teški" a oni smatraju da su ispravni i "na mestu". Jednom učinjena greška, bila namerna ili ne, kod njih se teško zaboravlja.

Škorpija

Na vrhu liste znakova koji teško opraštaju našle su se Škorpiije. Ako njih razljutite, bolje vam je da bežite glavom bez obzira, jer vas ništa drugo neće zaštititi od njihovog razornog besa. Neke stvari će pamtiti godinama, a niste se izvukli ni ako vam prvo oproste. To bi mogla da bude samo manipulacija da vas ušuškaju u lažni osećaj sigurnosti, pa čuvajte leđa, piše Index.hr.

Foto: Unsplash.com/Priscilla Du Preez

Bik

Ako razljutite Bika, budite sigurni da je to početak kraja vašeg odnosa. Bikovi su najtvrdoglaviji horoskopski znakovi i nikada neće da popuste. Jednom kad vas u svojoj glavi povežu s nečim negativnim, ta nalepnica će vam ostati zauvek. Uvek će sumnjati da imate loše namere. Ako im pridržite vrata, pitaće se šta krijete. Ako se izvinite uz poklon, doživeće to kao emotivnu ucenu.

Jarac

Jednom kad se naljute teško ćete im se izviniti. Njihov prirodni oprez će ih naterati da dobro zapamte kako ste im se zamerili. Teško im je da vam oproste jer se boje da će vam tako dati priliku da ih opet povredite. Svaku vašu grešku videće kao primer vašeg budućeg ponašanja, a njima je jako bitno da izbegnu slomljeno srce i bilo kakva negativna osećanja.

Autor: redportal.rs

#Bik

#Horoskop

#Jarac

#ljutnja

#znak

#Škorpija