Ako ste se skrasile baš kraj njih, prave ste srećnice 😊

Iako horoskopski znak partnera nije presudan za vezu. veoma je važno da smo pored partnera koji je pažljiv i brine o nama. Astrologija kaže da ova 3 znaka veoma vode računa o željama partnerke zbog čega su često omiljeni među ženama.

Lav

Lav je ona vrsta muškarca koji će razmaziti osobu koju voli skupocenim poklonima i romantičnim večerama uz sveće. On je uvek pravi gospodin i zna šta treba da uradi da bi zaveo jednu damu. Kada je u vezi, Lav je izrazito odan i ne skreće sa puta. Kao porodičan čovek ako oseti da je pronašao svoju srodnu dušu, on će joj svoje lavlje srce pokloniti na dlanu.

Foto: Unsplash.com/Matheus Ferrero

Rak

Svakog dana on će pronaći način da osobi koja mu se sviđa to i pokaže. Od nežnih reči, preko još nežnijih poljubaca. Rak zaista zna kako da izrazi ljubav i svoju voljenu tretira kao kraljicu. On je taj koji je u stanju da ispuni svaku želju onoj koju voli, koliko god ona zahtevna bila.

Bik

Muškarac rođen u znaku Bika odnosi se prema osobi ženskog pola kao prema kraljici. Njenu ni najmanje teško ne pada sve što treba da uradi da bi nju učinio srećnom. On je jedan od onih muškaraca koji cene sav vaš trud koji ulažete u vašu ljubavnu vezu. On ne zatvara svoje oči pred stvarnim problemima i uvek je tu.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#partneri

#znak