Nemojte da vam moja kosa odvuče pažnju sa mojih drugih "atributa"

Jedna od najčešćih kritika upućenih Kardašijan klanu je da Kim i njene sestre malo manjkaju na polju talenta..pa.. za bilo šta.

Naravno ovo je potpuno neosnovana izjava bez ikakvog dodira sa realnošću, kao što je Kajli Džener i pokazala postavši najmlađi milijarder na svetu preko najpoželjnijeg talenta na svetu - sposobnosti da privlačite pažnju miliona stranaca na internetu.

Kajli je pokazala svoje majstorstvo tokom pandemije u ovom "zanatu" izbacujući "vrhunski" sadržaj za svoje pratioce na instagramu.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

IZVOR: INSTAGRAM / kyliejenner

Dok su se ostali selebritiji i poznate face Holivuda brinuli kako da ostanu relevantni u pandemiji i kompletnom zaključavanju koje je usledilo, Kajli je samo izašla na insta i iztverkovala u bikiniju kao da se baš ništa nije promenilo.

I bum.

Bilo je to sve što su njeni pratioci čekali, jer su je zasuli lajkovima i rečima hvale, ipak je trebalo mnogo hrabrost protresti "gepek" pred kamerom. Jer ko zna kada će Kajli moći da se vrati svom normalnom životu...putovanjima privatnim avionom po svetu i partijovanja po najekskluzivnijim klubovima. Tuga...

U međuvremenu ona se odlučila da odagne te "crne misli" novom bojom kose. Da, Kajli je opet plava. (OMG)

Nosila je ona tu boju i pre ali nažalost nismo primetili jer su njeni insta postovi privlačili pažnju na svaki drugi deo tela izuzev kose.

Foto: Instagram.com/kyliejenner

IZVOR: INSTAGRAM / kyliejenner

Foto: Instagram.com/kyliejenner

IZVOR: INSTAGRAM / kyliejenner

Takođe pretpostavljamo da olakšanje od karantina traži i u šopingu sobzirom da troši preko 300.000 dolara nedeljno na odeću. A razmišlja se i da kupi privatno ostrvo koje će pretvoriti u svoje malo kraljevstvo gde će moći da se "skloni od sveta".

Jadna devojka, neki ljudi stvarno nemaju sreće.

Autor: Tyler Johnson / redportal.rs

#Hot

#Instagram

#MODA

#Najmlađi milijarder

#Plavuša

#Style

#kajli džener

#seksi

#stil