Ovih 6 kombinacija obećavaju vatromet u spavaćoj sobi

U seksu su svi znakovi različiti. Bilo da verujete u astrologiju ili ne, karakteristike svakog znaka se mogu videti tokom vođenja ljubavi. Svaki znak ima posebne faktore koji ga uzbuđuju, a ove kombinacije obećavaju trenutke za pamćenje.

BLIZANCI - VAGA

Mentalna i fizička stimulacija su obavezne za Blizanca. Oni žele da njihov um bude zadovoljen kao telo Niko ne može da ispuni ovu dvojnost kao Vaga. Vaga će rado doneti neku akciju igranja uloga u spavaću sobu.

OVAN - STRELAC

Avanturistični Ovan. Voli da koristi krevet na malo grublji način. Iz ovih razloga, vaš savršen par je Strelac koji se neće umoriti i dostojanstveno će pratiti vaš energični duh. Oni su takođe rođeni istraživači i pozdraviće sve nove tehnike, igračke ili mesta koja želite da isprobate.

RAK - RIBE

Rakovima je potreban partner u spavaćoj sobi koji je brižan, obziran i osetljiv. Zato je Riba dobitna kombinacija. Ribe će predvideti Rakove neizgovorene želje, ispunjavajući ih nesebično, a rakovi će vratiti u istoj meri. To ova dva znaka čini silom koja će se najbolje pokazati ispot čaršava.

BIK - DEVICA

Bik zahteva udobnost, luksuz i senzualnost. Najbolje se slaže sa Devicom. Bik će kod Device ceniti stabilnost i želju da stvore udobno ljubavno gnezdo. Uz to, Devica je rođeni perfekcionista, što znači da su željni da ugode bolje nego iko.

LAV - STRELAC

Lav je zvezda spavaće sobe, a Strelac je tip partnera koji će obožavati svaki pedalj Lava. Istraživajući njihovo telo, um i dušu kao da im život zavisi od toga, dovodiće Lava u ekstazu na svakom koraku.

VODOLIJA - BLIZANAC

Pomalo uvrnute, ali iskrene Vodolije zahtevaju partnera koji će moći da održi korak sa njihovim inovacijama u spavaćoj sobi. Blizanci ne samo da će biti sposobni da drže korak sa Vodolijama već će uneti i dozu flerta i zadirkivanja za kojom oni potajno žude.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Kompatibilnost

#seks