U jednom trenutku bili su na vrhu sveta, a onda je usledio šok

Rejčel Kenedi (19) i Lijam Mekrohan (21) iz Velike Britanije propustili šansu su da uzmu oko 200 miliona evra na Juromilions džekpotu, pošto su izašli brojevi koje uplaćuju svake nedelje, ali ovog puta nisu uplatili dobitni tiket jer na platnoj kartici devojke nije bilo dovoljno sredstava.

Nakon ovog saznanja bili su potpuno slomljeni piše San. Dvoje britanskih studenata igraju uvek brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11, i ta kombinacija se najzad pojavila prilikom izvlačenja brojeva u petak.

Kreditna kartica Rejčel je automatski nameštena da joj se skine novac da kupi Juromilions tiket sa istim brojevima, ali prošle nedelje nije imala dovoljno sredstava i uplata nije prošla. Ipak, kada je videla brojeve, prvo je pomislila da je osvojila nagradu.

- Pomislila sam ''gospode, dobili smo novac!'' Pozvala sam Lijama i majku, nisu mogli da veruju da smo dobili glavnu premiju. Pozvala sam lutriju, ali mi je rečeno da nisam imala sredstava na računu i da uplata nije prošla. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a onda je usledio šok. Lijam je bio još nervozniji od mene - objasnila je studentkinja univerziteta u Brajtonu.

Autor: redportal.rs

#Lutrija

#loša sreća

#nagradna igra

#premija

#šansa