Čekajte priliku, i ugrabite sreću ✔

Februar se bliži kraju, mesec koji ove godine nije tako omiljen jer ove godine u njemu vlada retrogradni Merkur i Stelijum u Vodoliji. Ipak, očekuje nas lep astrološki period koji će mnogima doneti srećne trenutke.

Ova 3 znaka će biti posebno srećni.

Devica

Devicama će proleće veoma prijati. Ne plašite se problema, sve će ići onako kako zamislite. Bićete izuzetno uspešni ne samo na svom radnom mestu već i u privatnom životu. Sada je odlično vreme da započnete nove projekte jer sve što zamislite urodiće plodom.

Lav

Foto: Pexels.com

Vaše želje će postati stvarnost, napokon. Osećaćete se spremnim za bilo kakvu avanturu, pokazujete hrabrost i spremnost za akciju. Sada je pravo vreme da se zapitate šta zaista želite u životu i počnete da ostvarujete sve snove. Slobodni predstavnici ovog znaka bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu suprotnog pola.

Ovan

Osećate nalet pozitivne energije i samopouzdanja. Svi vaši potencijali će doći do izražaja, a pred vama će se pojaviti mnoge prilike. Napokon ćete postati svesni sebe i svoje ličnosti pa ćete zračiti samopouzdanjem. Zvezde će vam biti naklonjene tokom cele godine, a naročito u drugoj polovini februara. Iskoristite ovaj period maksimalno, a naročito na poslovnom planu.

Autor: redportal.rs

#Devica

#Horoskop

#Lav

#Ovan

#znak