Ukus koji će vam biti omiljen, a obožavaće ga i vaša porodica
Od sastojaka vam je potrebno, 30 grama putera, 4 čena belog luka, 2 šolje pilećeg bujona, šolja mleka, 220 grama testenine, so i biber po ukusu, 30 grama parmezana, 2 kašike peršuna.
Foto: Unsplash.com
Priprema:
Istopite puter u većem tiganju, na vatri srednje jačine. Dodajte luk i propržite, uz često mešanje. U to dodajte pileći bujon, mleko i testeninu, posolite i pobiberite po ukusu. Ostavite na vatri da provri, zatim smanjite, i uz povremeno mešanje ostavite dok se testenina ne skuva, oko 20 minuta. Nakon toga, dodajte izrendan parmezan. Poslužite toplu pastu, a odozgo pospite malo peršuna.
pročitajte još
Dara iz Jasenovca najgledaniji film u Americi!
pročitajte još
Prodata najskuplja krava na svetu
Autor: undefined