Prvu operaciju je imala sa 13 godina

Zou Chuna (16), tinejdžerka poznata kao "najmlađa zavisnica o estetskoj hirurgiji u Kini", tvrdi da je imala 100 invazivnih kozmetičkih zahvata tokom 3 godine, u pokušaju da poboljša svoj izgled. Ova mlada kineska influenserka sa više od 300.000 pratilaca, na platformi Sina Weibo. Karijeru influensera je izgradila na plastičnoj hirurgiji.

Ona nije jedina ni najmlađa koja je počela sa operacijama, ali je specifična po tome što je velikog broja postupaka napravila za relativno kratko vreme. Kako ona kaže, iako je imala ozbiljne nuspojave zbog ovisnosti o plastičnoj operaciji, gubitak pamćenja i trajni ožiljci, sve se to isplati. Ona je izjavila da je pre bila ružna i da su je zbog toga vređali i maltretirali pa je odlučila da mora pobolja svoj izgled.

Sa 13 godina Chuna je traćila od roditelja da joj plate operaciju očnih kapaka popularnu među ženama u Aziji i iako nisu hteli, na kraju su joj to i priuštili. Od 100 puta, koliko puta je išla pod nož do sad, većina je bila jednostavna, ali bilo je i složenijih. I za sad kaže da ne namerava stati.

IZVOR: YT / 金牌娱乐

Autor: redportal.rs

#kina

#operacije

#plastične operacije

#tinejdžerka