Ušli smo u čuvenu "godinu smaragda"...

Neposredno pre pozdrava sa 2020. godine, astrolozi su nas obavestili o tome šta nas očekuje sledeće godine i da li će biti pozitivnih promena na svakom nivou.

Dakle, nakon što smo dobili odgovore na naša pitanja, primetili smo da je znak koji je izgleda najomiljeniji za 2021. godinu nesumnjivo Vodolija. Stoga je doba Vodolije godina smaragda. Svake godine pripada horoskopskom znaku, pa je sada vreme.

Foto: Unsplash.com

Šta znači godina smaragda? Ukratko, to je kao da uhvatite džokera. Astrološki gledano, Jupiter, koji je planeta izražavanja i sreće, smeška vam se. Nebrojene nove mogućnosti biće vam predstavljene, ali ne samo u jednom području. Od veoma dugih putovanja (recimo sada) do pronalaska srodne duše.

Možda razgovaramo o dolasku deteta ili ćete napokon doživeti profesionalno priznanje koje ste toliko dugo čekali. Vodolija će pronaći vrlo dobru priliku da radi ono što želi, da pronađe ono za šta je zaista strastven i da svu svoju energiju usmeri tamo. Ako se nađete u okruženju sa novim tehnologijama, to je mesto koje vam najviše odgovara, jer ste znak sa najnaprednijim razmišljanjem.

Foto: Unsplash.com

Šta ovo znači za sve nas? Godina smaragda posebno utiče na Vodoliju, ali svi smo pogođeni na ovaj ili onaj način. Godina Vodolije će uticati na društvo u celini u smislu razvoja i videćemo nekoliko tehnoloških inovacija. Prepoznaćemo značaj individualnosti, ali i pomoći bližnjima. Humanista Vodolije će pronaći svoj glas i istaknuti se u gomili potezima koji donose opšte dobro, a ne samo njemu samom.

Foto: Unsplash.com

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Vodolija

#horoskopski znaci

#horoskopski znak

#natalna